ForFun zvládl obě víkendová utkání v klidu a získal tak dalších 6 bodů.

O víkendu bylo na hřišti v Radotíně rušno, když zde sehráli své domací zápasy LCC Wolves, Falcons Milionaires a ForFun. Zapomenout se ovšem nesmí na páteční zápas Wolves, kteří se utkali s Old dogs Plzeň a po vyrovnaném utkání a bojovném výkonu získali první bod za remízu, respektive prohru v prodloužení. Za vyzdvihnutí stojí bojovný výkon Wolves a hlavně výborně chytající Jakub Mareš.

Tímto bych chtěl za celý tým ForFun pogratulovat Wolves k prvnímu bodu a popřát více takových zápasů v NBLL, ale se šťastnějším koncem.

ForFun víkendové zápasy odehráli bez zraněného Gheorgheho, zaneprázdněného Holase, kapitána Žipaje a zkušeného Torna, kteří týmu důvěřovali tak, že si dovolili odjet na vytouženou dovolenou.

 V sobotu od 15,00 se ForFun střetnul s Highlanders LT. hosté kteří zavítali do Prahy s 8 hráči a po 19 vteřinách prohrávali 1:0, už asi tušili, že zápas nedopadne dobře. Bohužel dobře nedopadl také pro Pavla Vaňka, na kterého si po naivní nahrávce Procházky počíhali obránci soupeře. Pavel má poraněné koleno a jeho pokračovaní v sezóně je nejisté. Dále utkání probíhalo v komorním tempu, ve kterém vybočoval svými góly Patrik Martínek, nakonec se zastavil na čísle 6. A tak bez výraznějších potyček si ForFun dokráčel po čtvrtinách 7:1, 6:0, 3:1, 3:0 pro jasné vítězství 19:2.

V neděli od 12,00 ForFun přívatali kolegy ze Slovenska, tým Nationals. V chladném počasí, se týmy lehce unaveni po včerejších utkáních pustili do boje. Začátek zápasu byl lehce ospalý, čemuž naznačovalo také skóre 1:0 pro ForFun. Ve druhé čtvrtině už se útok ForFunu trochu probudil, zejména Procházka našel pár skulinek v soupeřově bráně a ForFun vyhrál tuto čtvrtinu 6:0. V polovině tak svítilo na tabuli skóre 7:0. Další dvě čtvrtiny se hráli poklidném tempu a dá se říci, že se spíše jen dohrávalo a tak po 3. čtvrtině 2:1 a poslední čtvrtině 1:0 zvítězil tým ForFun 10:1.

Následující zápas v neděli 10.4.2011 od 20,00 se střetnem na hřišti Jižního Města s domácími.

JP#24

Foto Veronika Begeni: https://picasaweb.google.com/lcforfun
 

 

Webdesign and code / Pecka Media Studio 2009